[ X ]
[ X ]
[ X ]
Refugiaţii transnistreni nu cedează. Chirtoacă: Rămîne să ne gospodărim împreună
10 Noiembrie

Refugiaţii transnistreni continuă să se afle şi în acest moment în sediul Primăriei municipiului Chişinău. Despre aceasta a anunţat primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, în cadrul şedinţei săptămînale a serviciilor Primăriei, transmite CURENTUL.

„Bună dimineaţa şi celor din spate. Durează cam de-o săptămînă. Vă mulţumim că ne permiteţi să desfăşurăm şedinţa”, s-a adresat Chirtoacă refugiaţilor transnistreni care se află acum în sala de şedinţe.

Totodată, şefa Direcţiei generale finanţe, Veronica Herţa s-a declarat nemulţumită de serviciile de pază prestate de Inspectoratul General al Poliţiei (IGP).

„Sîntem protejaţi de IGP contra plată. Nu ştiu dacă este vreun măsurător al calităţii serviciilor prestate. Refugiaţii Intră brusc în birouri, periclitează activitatea primăriei. Contractul avem dreptul de a-l încheia doar cu IGP. Suma acestuia este de 222 mii de lei pe an”, a menţionat Herţa.

La rîndul său, edilul capitalei a spus că acesta este un scenariu de prost gust. „Rămîne sa ne gospodărim împreună. Poate le oferim o altă sală. Spre exemplu sala rotundă, unde sînt şi vreo două canapele”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților