[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM cere convocarea şedinţei ordinare a CMC: „Propunem 3 subiecte prioritare pe ordinea de zi”
12 August

Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) va expedia astăzi solicitări tuturor șefilor de fracțiune din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), pentru a convoca ședința ordinară. Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, șeful fracțiunii PSRM, Ion Ceban, transmite CURENTUL.

Ion Ceban a declarat că, sunt cîteva subiecte prioritare.

”Propunem 3 subiecte prioritare pe ordinea de zi: unu – înmatricularea copiilor în instituțiile preșcolare, deoarece este un dezastru, rîndurile sunt enorme, în special, ceea ce ține de copii cu vîrsta de 2-3 ani; doi – construcții problematice, pur și simplu, se încalcă toate normele legale, atît de la alocarea terenurilor, transmiterea, cît și eliberarea autorizațiilor, dar și al treilea subiect – majorarea tarifelor, problema este că iarnă cetățenii vor fi sufocați de aceste facturi, trebuie să găsim o soluție”, a precizat el.

Totodată, Ceban a menționat că, aceste lucruri nu țin nici de Federația Rusă și nici de Europa, ci țin de aspectele cotidiene ale mun. Chișinău.

”Eu vreau ca municipalitatea să revină și sper în sinceritatea, corectitudinea fracțiunilor, care au fost alese în CMC”, a mai adăugat Ceban.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților