[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM a lansat astăzi un apel către toate partidele politice
17 Iulie

Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) a lansat astăzi un apel către toate partidele politice, dar și către societatea civilă, transmite CURENTUL.

Astfel, după ce ANRE a anunțat că va convoca şedinţa publică cu privire la solicitările de majorare a tarifelor, PSRM a organizat astăzi un protest în fața sediului instituției.

Secretarul general al PSRM, Vlad Batrîncea, deputat, consilier în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), a declarat că socialiștii sînt împotriva majorării tarifelor.

”Spunem un ferm ”nu” sărăcirii încontinuu a populației. De mai multe ori am preîntîmpinat această guvernare oligarhică, că furtul de proporții din sistemul bancar, că jocurile speculative de pe piața valutară vor duce cu certitudine la majorarea prețurilor, la majorarea serviciilor, tarifelor. Astfel, după furtul secolului noi oamenii simpli trebuie să achităm acei bani care s-au dus din țară. Noi nu suntem de acord cu majorarea tarifului”, a afirmat el.

Totodată, Batrîncea a lansat și un apel către toate partidele politice, dar și către societatea civilă.

”Noi facem un apel către toate partidele politice, către societatea civilă: dacă astăzi, cu toții, nu ieșim și nu spunem un ferm ”nu”, dacă noi cu dvs. nu vom avea capacitatea  de a ne consolida în jurul acestor probleme stringente, în timpul cel mai apropiat vom avea probleme foarte grave”, a precizat Batrîncea.

Andriana Cheptine 

Inapoi la arhiva noutaților