[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM a desfăşurat un marş de cîteva zeci de mii de persoane
14 Septembrie
foto: facebook.com

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) a desfăşurat astăzi un marş al susţinătorilor integrării ţării noastre în Uniunea Vamală. La eveniment au participat zeci de mii de cetăţeni din toate raioanele ţării, transmite CURENTUL.

Membrii şi simpatizanţii s-au divizat în trei grupuri. Primii au pornit de la Universitatea de Medicină „Nicolae Testemiţanu”, în frunte cu deputatul socialist Ion Ceban, a doua grupuă, în frunte cu liderul PSRM, Igor Dodon – din scuarul Academiei de Ştiinţe a Moldovei, iar cea de-a treia – de la Circul din Chişinău, în frunte cu secretarul executiv al PSRM, Vlad Bătrîncea.

Înarmaţi cu drapele şi pancarte, participanţii la marş au scandat: „Moldova!”; „Socialiştii, muncă, progres!”; „Ura!”; „Moldova pentru Uniunea Vamală!”, ş.a.

Punctul final al celor trei grupuri a fost Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN).

„Noi sîntem mulţi, foarte mulţi, zeci de mii de oameni liberi care am venit singuri aici. Noi vrem ca Republica Moldova să aibă un viitor frumos. Sîntem aici pentru o Moldovă puternică în Uniunea Vamală. Noi spunem nu acestei guvernări, noi spunem da Moldovei”, a declarat liderul PSRM, Igor Dodon.

Evenimentul va culmina cu un concert în PMAN, susţinut de interpreţii ruşi Iosif Kobzon şi Alexandr Marşal.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților