[ X ]
[ X ]
[ X ]
Provocarea unui partid pentru candidaţii la funcţia primar al capitalei. Oare cine o va accepta?
2 Iunie

Partidul Verde Ecologist (PVE) vrea ca toți candidații la funcția la Primar general al municipiului Chișinău, să treacă un test public de integritate la poligraf. Astfel, partidul a lansat un apel către toți candidații înscriși în cursa electorală de a accepta provocarea, transmite CURENTUL.

PVE susține că, din start se prevede că persoana-candidat la funcția la Primar general al municipiului Chișinău trebuie să fie o persoană onestă şi integră.

”Am expediat apelul tuturor candidaților la postul de Primar al mun. Chișinău de a trece public un test public de integritate la poligraf, iar tot procesul urmînd a se desfășura în prezența și monitorizarea mass-media. Data limită pentru confirmarea acordului din partea concurenților electorali este 7 iunie 2015. Asistența tehnică a fost solicitată de la CNA”, se spune într-un comunicat de presă al formațiunii.

În același context, a fost făcută o invitație către toate sursele de informare în masă din R. Moldova, să se alăture prin promovarea și să reflecte acest eveniment de interes general pentru toți locuitorii capitalei.   ”Astfel fiind asigurată informarea corectă şi echidistantă a cetăţenilor despre participarea candidaţilor la acest test, dar şi a rezultatelor finale a acestuia”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților