[ X ]
[ X ]
[ X ]
Proiect nou la Orhei destinat tinerilor. Iniţiativa aparţine Primarului Şor
15 August

Primarul de Orhei, Ilan Șor a lansat un nou proiect pentru tînăra generație, care poartă denumirea „Dezvoltare prin Implicare”, scrie orhei.md

Proiectul este destinat tinerilor din Orhei, membri ai Asociației Tinerii Orheiului și are drept scop dezvoltarea abilităților adolescenților și cultivarea spiritului de echipă prin implicarea în diferite activități.

Astfel, tinerii din Orhei vor avea posibilitatea să participe  în cadrul diferitor activități de dezvoltare profesională, sportive și  culturale.Totodată, ei vor putea asimila experiențe noi de  la mai mulți formatori  și leadership.

Nemijlocit, în acest week-end, tinerii vor beneficia de  un șir de activități în aer liber: masterclass-uri și sesiuni cu formatori din  domeniul de IT fashion, gastronomie, arta fotografică, dar și o discuție neformală cu bloggerii din țara noastră.

Totodată, datorită Primarului de Orhei, Ilan Șor, la inițiativa cărui a fost lansat acest nou proiect, peste 100 de adolescenți au vizitat unul din cinematografele din Chișinău, unde au urmărit gratuit filmul „Ziua Independenții”.

„Noua generație trebuie susținută pentru a deveni mai bună, mai capabilă să facă față provocărilor vieții. În calitate de Primar al orașului Orhei voi depune toate eforturile pentru ca tinerii noștri să beneficieze de cît mai multe proiecte educative  și de dezvoltare a abilităților lor”, a transmis Ilan Șor prin intermediul avocaților săi.

Sursa: www.orhei.md

Inapoi la arhiva noutaților