[ X ]
[ X ]
[ X ]
Primul candidat independent la funcţia de consilier municipal. Detalii!
27 Ianuarie

Organizatorul de evenimente Serge Kino, al cărui nume real rămîne pentru moment un secret, va candida independent la alegerile locale din 2015 pentru funcţia de consilier în Consiliul Municipal Chişinău. Anunţul a fost făcut ieri pe o reţea de socializare, transmite CURENTUL.

„Vreau să vă spun un lucru super important care îl am demult în cap. Acest an ce vine pentru mine va fi unul deosebit deoarece eu doresc să încep o nouă etapă din viața mea, din păcate nu este o etapă legată de viața personală cum aș dori eu o familie și copii, dar este una publică. Oficial eu anunț că voi candida ca independent la alegeri locale ca consilier! Și aici este foarte important ca toți acei care măcar un pic mă știu și cunosc cu ce mă ocup și ce încerc să fac pentru acest oraș și societate, să se mobilizeze și să mă ajute să ajung în consiliu să vă reprezint interesele și să fac ceva pentru noi toți. Da eu alung politiști de la lucru când ei sunt incompetenți și nu se comporta ca oameni. Da eu ma implic în proiecte care fac orașul meu iubit – Chișinău mai frumos – Scuarul Cehov. Da eu sădesc mulți copaci în municpiu deoarece plantele sunt viață și oxigen. Da eu scriu plîngeri și umblu pe la judecăți ca să obțin dreptate. La fel eu doresc și voi să nu fiți indiferenți și să faceți la fel!”, a scris Serge Kino.

Potrivit sursei, acesta are nevoie de circa 12-15 mii de voturi. „Nu este atât de complicat să le obțin. Spe exemplu dacă toți prietenii mei de pe facebook ar ruga familiile lor să voteze pentru mine păi deja eu aș intra în consiliu. De aceea vă rog să mă susțineți în această inițiativă și să reușim împreuna să intrăm în istorie ca un candidat independent a ajuns consilier, așa ceva a fost doar odata la noi. Mulțumesc!”, a conchis Serge Kino.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților