[ X ]
[ X ]
[ X ]
Președintele Studenților Democrați Europeni: Alegerile din acest an sînt decisive pentru R. Moldova
24 Septembrie

În pragul alegerilor parlamentare membrii Tineretului Liberal Democrat din Moldova (TLDM) sînt ferm convinși că unica cale de dezvoltare a R. Moldova este integrarea în Uniunea Europeană, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă  Andrei Spînu, Președintele Tineretului Liberal Democrat a anunțat cîteva evenimente ce vor avea loc în perioada 24-27 septembrie.

„Astfel, 50 de lideri ai organizațiilor de studenți a Partidului Popular european vor participa la Forumul internaţional de tineret „Tinerii creează oportunităţi pentru Europa”, unde vor discuta despre politicile europene dar și dar și despre modul în care ei pot ajuta țara noastră în această perioadă decisivă.”

La eveniment va participa preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, prim-vicepreşedintele PLDM, premierul Iurie Leancă, miniştri, experţi naţionali şi internaţionali.

„Evenimentul face parte din șirul evenimentelor comun ale EDS și TLDM, ce are ca scop punerea în contact a tinerilor moldoveni cu cei din Europa.”, a mai adăugat   Andrei Spînu.

Președintele Studenților Democrați Europeni (EDS), Eva Majewski a spus că susțin tinerii candidați la alegerile din această toamnă. „Aceste alegeri sînt decisive pentru stabilitatea și pacea din țară. Sîntem aici să susținem agenda europeană a Guvernului dar și tinerii din RM, ca să aibă cît mai multe oportunități în aceasta țară”, a conchis Eva Majewski.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților