[ X ]
Preşedintele Parlamentului: Această zi cu soare va fi un îndemn și pentru cetățeni să iasă la vot
30 Noiembrie

Am votat cu încredere pentru un viitor mai bun, am votat pentru stabilitate, dezvoltare, bunăstare. Declarația aparține Președintelui Parlamentului, Igor Corman, după exercitarea dreptului la vot, transmite CURENTUL.

Igor Corman i-a îndemnat pe toți cetăţenii să vină astăzi la vot și să voteze astfel cum consideră ei mai bine.

„Vreau să îndemn toți cetățenii moldoveni să voteze pentru o Moldovă așa cum și-o doresc ei să o aibă. De aceea, trebuie să folosim această oportunitate, această șansă și, dacă într-adevăr vrem o Moldovă mai bună, o Moldovă mai prosperă, atunci să venim astăzi al vot”, a subliniat Corman.

Totodată, Președintele Parlamentului a menționat că e sigur că „această zi cu soare va fi un îndemn și pentru cetățeni să iasă la vot, mai ales pentru cei indeciși”.

Întrebat ce așteptări are de la viitorul Parlament, Igor Corman a spus: „Eu am așteptări ca acest Parlament va fi mai bun decît Parlamentul precedent. Aștept ca decizia cetățenilor să ducă la o stabilitate în Parlament, să putem constitui o majoritate solidă, pro-europeană, un Parlament care să poată să formeze un Guvern competent, pro-european, astfel încît în continuare să ne mișcăm mult mai rapid, cu pași mai fermi  în direcția în care așteaptă și cetățenii”, a conchis Corman.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților