[ X ]
[ X ]
[ X ]
PPRM: Suntem unicul partid care apără interesele țăranilor din RM
10 Noiembrie

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) a organizat un protest în fața Guvernului. Ei și-au manifestat nemulţumirea și neglijența față de fermieri și produselor agricole, transmite CURENTUL.

Protestatarii au cerut clarificarea situației, realizarea măsurilor necesare pentru problemele țăranilor și promovarea  ideii ca în fiecare sat să fie create centre de colectare a fructelor.

Protestatarii, “înarmați” cu pancarte, mături și mere, au scandat lozinci: ,,Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați! ”, ,,Adevăr !” și ,, Dați-i jos!!”.

Prim – vicepreședintele PPRM, Valeriu Cosarciuc, a menționat că statul este vinovat că nu a creat condiții și infrastructura necesară pentru ca țăranii să își păstreze și să realizeze merele. „Am promovat ideea și am cerut Guvernului ca în fiecare sat să fie construit un centru de colectare la nivel raional, încă cu 4 ani în urm”, a declarat  Valeriu Cosarciuc.

El a subliniat că PPRM este unicul partid care apără interesele țăranilor din RM.

Totodată, protestatarii au anunțat că  data viitoare vor veni la protest mai mulți fermieri, cu tractoare, și vor bloca drumurile dacă nu vor fi luate măsuri.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților