[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLR: Curtea de Apel Chişinău a dat undă verde examinării dosarului concesionării AIC
22 Octombrie

Curtea de Apel Chișinău a dat undă verde, la 21 octombrie 2015,  examinării dosarului concesionării Aeroportului Internațional Chișinău depus de ex-deputații Partidului Liberal Reformator, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al PLR, Curtea de Apel a respins, mai întâi un nou demers de amânare a ședinței venită din partea companiei Aviainvest. La cererea reprezentaților Partidului Liberal Reformator completul de judecători ai Curții au reconsiderat pretențiile procedurale ale pârâților de tardivitate a depunerii cererii prin care se urmărea neînceperea examinării cauzei.

În același timp, Curtea a acceptat demersul  reprezentanților PLR de preluare de către această instanță a dosarului.  Examinarea pe fond a cauzei concesionării ilegale a Aeroportului Internațional Chișinău de către Curtea de Apel Chișinău a fost fixată pentru data de 11 noiembrie 2015, ora 16.00.

Amintim, că în anul curent Curtea de Apel Chișinău a amânat de 4 ori examinarea apelului ex-deputaților PLR, iar timp de aproape doi ani alte instanțe din Chișinău au refuzat rând pe rând punerea pe rol a cererii de examinare.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților