[ X ]
Plecări masive din partidul lui Dodon. Iată de ce îl acuză foştii membri!
22 Februarie

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova îşi pierde membrii. Mai mult, foştii membri de partid din mai multe raioane ale ţării cer plecarea lui Igor Dodon din formaţiune, transmite CURENTUL cu referire la o scrisoare a acestora adresată lui Igor Dodon.

Aceştia îl acuză pe Dodon că ar contribui la destrămarea Partidului Socialiştilor.

„Dvs nu sînteţi politician, dar businessman. La început aţi profitat de încrederea lui Vladimir Voronin, care v-a numit în una din funcţiile importante în stat, iar apoi l-aţi trădat pentru 30 de galbeni, precum Iuda pe Isus. Ulterior, fără ruşine v-aţi dat pe lîngă Valentin Crîlov şi Veronica Abramciuc, care au stat la baza formării Partidului Socialiştilor. Pe ei tot i-aţi folosit murdar, apoi i-aţi aruncat ca pe nişte obiecte nefolositoare. Datorită conducerii dvs autoritare, ignorînd opiniile altora, s-a ajuns la destrămarea PSRM şi formarea în interiorul partidului a platformei „Patria- Родина””, se menţionează în scrisoarea foştilor membri ai PSRM.

Foştii membri de partid din Găgăuzia, raioanele Cahul, Cantemir, Anenii Noi, Drochia, Edineţ, Rîşcani, Floreşti, Sîngerei, Hînceşti, Cimişlia şi Ialoveni cer repatat plecarea lui Igor Dodon din partid.

„Autoritatea partidului depinde de cea a liderului ei, iar scandalurile şi procesele de judecată în care sînteţi implicat, conduc la scăderea încrederii în PSRM din partea alegătorilor”, susţin foştii membri de partid.

Mai mult decît atît, aceştia declară că Igor Dodon nu dispune de călităţile necesare pentru a fi liderul PSRM. În opinia lor, autoritatea partidului poate fi restabilită doar prin plecarea lui Igor Dodon din Partidul Socialiştilor.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților