[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM va propune celorlalte partide semnarea unui acord privind comportamentul în campania electorală
27 Septembrie

Partidul Liberal Democrat din Moldova a decis  pe ce se va concentra  în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, 2014. Despre aceasta a vorbit  Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat în cadrul dezbaterilor publice „De ce comportamentul electoral al Coaliției  contează pentru viitorul european al țării”, inițiate de agenția IPN, transmite CURENTUL.

Vlad Filat a spus că formațiunea pe care o conduce va comunica cu oamenii prezentînd realizările obținute în cei 5 ani de cînd se află la guvernare, ce nu s-a reușit de făcut, dar și acțiunile ce urmează a fi întreprinse. De asemenea, liberal-democratul a spus că, un rol important în obținerea unui scor electoral bun va fi lista electorală a formațiunii, dar și  oamenii care se vor regăsi ulterior  în activitatea executivă.

Vlad Filat a mai specificat că PLDM va propune concurențelor electorali semnarea unu acord privind comportamentul în campania electorală. Referindu-se la războiul informațional, liberal-democratul a spus că aceasta tot timpul a existat, important este însă să nu fie depășite limitele.

Liberal-democratul a precizat  că obiectivul pentru toamna 2014 este desfășurarea unor alegeri libere, corecte.

Vlad Filat s-a arătat convins că de comportamentul concurențelor electorali, nemijlocit a partidelor aflate la guvernare,  depinde scorul electoral din 30 noiembrie, 2014.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților