[ X ]
[ X ]
[ X ]
PLDM a lansat o campanie dedicată simbolurilor. Află detalii!
25 Aprilie

Partidul Liberal Democrat din Moldova(PLDM) a lansat o companie dedicată simbolurilor naționale și celor europene. Adepții formațiunii vor distribui 1500 de tricoloruri, 1500 de drapele ale Uniunii Europene și tot atîtea CD-uri cu imnurile R. Moldova și ale UE.

După cum relatează TRIBUNA, despre aceasta a anunțat astăzi președintele PLDM, Vlad Filat în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, către data de 27 aprilie – Ziua Drapelului R. Moldova, liberal-democrații vor începe distribuirea în toate instituțiile publice a drapelelor RM și UE, dar și CD-uri cu imnurile RM și UE. De asemenea, vor fi distribuite abțibilduri cu însemnele ”Eu sunt european”.

Campania va dura 10 zile, iar ”mesagerii” simbolisticii naționale și a celei europene și-au propus să ajungă în fiecare instituție de învățămînt, dar și să discute cu cetățenii.

”Peste 2 zile, pentru RM, va fi liberalizat regimul de vize cu țările UE, iar ulterior va fi semnat și Acordul de Asociere la UE, țara noastră beneficiind de perspectivă europeană. De aceea este important ca drapelele europene să fie arborate nu doar în instituțiile publice, dar și în casele noastre”, a spus Filat

Politicianul a mulțumit tuturor celor care au stat la baza constituirii RM, care au luptat pentru independență, suveranitate și Tricolor.

Adrian Pancu  

Inapoi la arhiva noutaților