[ X ]
[ X ]
[ X ]
Platforma DA demarează o campanie de informare a cetățenilor!
16 Septembrie

Platforma „Demnitate și Adevăr” dă start Campaniei de informare a cetățenilor cu privire la situația social-politică din țară. Despre aceasta au anunțat reprezentanții Platformei, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, informează CURENTUL.

Activista Platformei Demnitate şi Adevăr, Inga Grigoriu, a îndemnat cetățenii să se alăture acestui exercițiu democratic, pe care în continuare îl vor înfăptui.

„Trebuie să ne consolidăm, să ne unim forțele ca să putem să ne înfăptuim ceea ce ne-am propus, iar ceea ce ne-am propus este să eliberăm această țară, să scăpăm de acest regim criminal și să nu permitem dictaturii în țara noastră. Avem o echipă cu care vom merge în țară și o să informăm cetățenii”, a precizat Grigoriu.

La rîndul său, președintele Consiliului Marii Adunări Naționale (CMAN), Andrei Năstase, a menționat că, această Campanie este o activitate de informare a cetățeanului, care este dezinformat zilnic de unele posturi TV.

„Trebuie să ne manifestăm ca niște cetățeni deșteptați, să mergem în teritoriu, să spunem oamenilor adevărul. Vom merge cu materiale informative, diverse filmulețe, astfel încît cetățenii să cunoască adevărul. Cine i-a guvernat în această perioadă? Cine i-a furat? Procesul o să se desfășoare pe întreg teritoriul RM”, a punctat Năstase.

 Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților