[ X ]
[ X ]
[ X ]
Platforma DA a anunţat cînd va desfăşura următoarea acţiune amplă de protest
23 Septembrie

Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” va organiza o nouă acţiune amplă de protest pe data de 4 octombrie curent. Anunţul a fost făcut astăzi de către preşedintele Consiliului Marii Adunări Naţionale (CMAN), Andrei Năstase, transmite CURENTUL. 

„Am constatat că guvernarea nu a realizat revendicările CMAN. Anunţăm o acţiune amplă de protest, la data de 4 octombrie, ora 12:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale”, a declarat Năstase.

De asemenea, Platforma DA cere convocarea şedinţei comune a Parlamentului şi Guvernului la care să participe şi membrii CMAN.

„Îndemnăm toţi cetăţenii să participe la proteste. Nu avem conjugări de eforturi cu formaţiunile politice. Pe noi ne interesează destinul ţării, indiferent cine este la guvernare”, a adăugat acesta.

Totodată, astăzi, Platforma DA va organiza un marş de protest pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, pînă la sediul SRL „Caravita”, întreprindere care a apărut în raportul companiei Kroll privind presupusele nereguli financiare de la Banca de Economii S.A., BC Banca Socială S.A. și BC Unibank SA.

Tot astăzi, membrii CMAN vor avea o întrevedere cu şeful oficiului Consiliului Europei la Chişinău.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților