[ X ]
[ X ]
[ X ]
Plahotniuc: Acest moment reprezintă îndeplinirea unei promisiuni
4 Septembrie

Campania pentru alegerile deschise din Partidului Democrat (PD) reprezintă îndeplinirea unei promisiuni făcute la începutul procesului de reformare a partidului. Despre aceasta a scris pe blogul său, vicepreşedintele PD, Vlad Plahotniuc, transmite CURENTUL.

Potrivit politicianului, lista candidaţilor PD pentru Parlament va fi decisă de oameni, dar nu de liderii politici.

„Este pentru prima dată în Moldova cînd un partid îşi formează lista electorală prin vot popular. Ideea a obţinut o aprobare unanimă în partid şi îi felicit pe colegii din PDM pentru îndrăzneala de a organiza alegeri deschise ale candidaţilor pentru Parlament. Această acţiune demonstrează că PDM este un partid deschis, care face ce promite”, a scris acesta.

Totodată, Plahotniuc a specificat că acest exerciţiu democratic nou pentru Moldova, va ajuta PDM să meargă în alegeri cu cei mai buni oameni pe care îi are.

„Invităm să participe la aceste alegeri toţi doritorii, membrii şi simpatizanţii Partidului Democrat. Fiecare are şansa să aleagă şi să fie ales pentru lista electorală. Sunt ferm convins că alegerile deschise vor fi un succes pentru PDM şi pentru democraţia din Republica Moldova”, a conchis vicepreşedintele PD, Vlad Plahotniuc.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților