[ X ]
[ X ]
[ X ]
PL va cere demisia conducerii PG şi CNA? Iată ce spune Mihai Ghimpu!
30 Noiembrie

Liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu este nemulţumit de activitatea Procuraturii Generale (PG) şi Centrului Naţional Anticorupţie (CNA). Cel puţin asta a dat de înţeles liderul PL în cadrul emisiunii „Tema săptămînii” de la Canal 2, transmite CURENTUL.

„Indiferent că ai venit din partea partidului sau nu, dacă ai venit în funcţie, trebuie să-ţi faci datoria. Cînd noi vom înţelege că trebuie să ne facem datoria faţă de oameni, că funcţia publică e pentru oameni. Nu trebuie să te uiţi cine e la putere, să-i faci pe plac lui Ghimpu. Trebuie să faci pe plac oamenilor şi să-ţi păstrezi numele ca să nu scuipe lumea cînd nu vei mai avea această funcţie”, a declarat Ghimpu.

Referindu-se la şedinţa specială a Parlamentului care va avea loc miercuri, liderul PL a spus că nu va fi nimic special.

„Această şedinţă a mai fost şi o să fie. Vor fi intrebări şi răspunsuri, o oră, două, trei, o zi întreagă. Vor răspunde ce vor ei şi va trece şi ziua asta. Noi vrem nu răspunsuri şi invitaţii în Parlament, noi vrem să funcţioneze legea. Toţi care au avut contribuţie la furtul miliardului, care iau mită, care se ocupă cu contrabanda trebuie traşi la răspundere. Unde sînt dosarele? La aceste întrebări trebuie să răspundă Procuratura şi CNA. Dacă nu pot sau nu vor să lucreze conform legii, trebuie să plece şi să vină alţii şi să facem ordine în republica asta”, a conchis Mihai Ghimpu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților