[ X ]
[ X ]
[ X ]
PL a decis. Anunţul a fost făcut de Mihai Ghimpu!
6 Aprilie

Membrii Consiliului Republican PL s-au convocat ieri, în ședință, care a fost prezidată de Președintele Partidului, Mihai Ghimpu, transmite CURENTUL.

În cadrul evenimentului s-a decis participarea Partidului Liberal la alegerile locale generale din 14 iunie 2015, în calitate de concurent electoral.

„Noi avem datoria să salvăm și de această dată cursul european, prin menținerea lui Dorin Chirtoacă ca Primar General al mun. Chișinău vom salva democrația. Noi am pornit schimbarea în 2005-2007, noi suntem cei mai consecvenți în valorile pe care le promovăm. Noi avem posibilitatea să avem rezultate mult mai bune decât cele din 30 Noiembrie 2014, depinde de cum vom lucra, de lista de candidați la funcțiile de primari și consilieri, de activitatea Organizaţiilor teritoriale, de activitatea fiecărui membru. Cetățenii trebuie sa cunoacă mesajul nostru și acest lucru depinde numai și numai de noi și  în primul rând de acei care vor candida pe lista PL. Eu sper că alegătorii au înțeles că doar cu PL putem ajunge în UE, că noi nu le am furat ca alte partide nici sufletul și nici banul” a punctat Mihai Ghimpu.

De asemenea, membrii Consiliului Republican au mai dezbătut şi alte subiecte ce ţin de activitatea partidului.

 

Adrian Platon

 

Inapoi la arhiva noutaților