[ X ]
[ X ]
[ X ]
Petru Ştirbate, atacat dur de o fostă colegă: „Un corupt până-n măduva oaselor”
18 Septembrie

Deputatul neafiliat Petru Ştirbate a fost atacat dur de către o fostă colegă, deputata liberal-democrată Maria Ciobanu. Într-o postare pe Facebook, cea din urmă îl acuză pe Ştirbate de mai multe ilegalităţi, transmite CURENTUL.

„Mare „politician”! O coadă de topor și un corupt până-n măduva oaselor… Cine i-a scris așa-zisa declarație, trebuie să se ostenească mult și bine, pentru a-i tălmăci conținutul. Știrbate nu poate închega un enunț simplu, darămite o asemenea declarație! Are omul probleme de logică și mai este rău certat cu gramatica. Ne-a făcut rău de rușine la Orhei, angajând în toate funcțiile publice rude de sânge și rude prin alianță: soție, nănașă, nănaș, fină de cununie etc. Și-a construit în timp de un an calendaristic o casă-castel în Parcul de cultură și odihnă din orașul Orhei, sfidând toate legile și bunul-simț. Și parcă toate acestea nu erau de ajuns, și-a mai tras niște bani din Fondul rutier pentru un drum în fața casei, ca să nu-și murdărească Baronul încălțămintea când se plimbă cu barca pe lacul din fața casei.

În calitate de mare DOCTOR n-a făcut în viața sa o intervenție chirurgicală, cea mai simplă… Vocația lui Știrbate este căratul cepei și a tot ce crește pe terenuri străine!

De ce nu am luat măsuri? I s-au cerut explicații, colegii nu au dorit ca el să se mai regăsească în lista pentru parlamentare, dar l-a găsit pe acel care astăzi i-a scris declarația și care a insistat să-l acceptăm, cu promisiunea că el va avea „grijă” ca astfel de fărădelegi să nu se mai repete.

Slavă Domnului, am scăpat de un membru de partid de o lăcomie animalică. Aceasta este NOUTATEA!”, a scris Maria Ciobanu pe reţeaua de socializare.

Amintim că, ieri, Petru Ştirbate a anunţat că pleacă din PLDM şi din părăseşte fracţiunea parlamentară a acestui partid, precizînd că va activa în continuare în calitate de deputat independent. Ulterior, printr-un comunicat de presă, PLDM a spus că ia act cu nedumerire de decizia lui Petru Ştirbate de a pleca din partid, adăugînd că „Această decizie face parte din campania de denigrare a PLDM, orchestrată atât din interiorul, cât şi din exteriorul ţării, cu scopul de a slăbi alianţa de guvernare şi de a deturna parcursul european al Republicii Moldova”.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților