[ X ]
[ X ]
[ X ]
Petrenco rămîne membru PCRM. Voronin: El are perspectivă
24 Septembrie

Grigore Petrenco rămîne în continuare membru al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM). Despre aceasta a anunţat liderul PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la Moldova 1, transmite CURENTUL.

„Nu eu dau afară din partid. Membrii partidului sînt primiţi de organizaţiile primare de partid şi se exclud la fel. Comitetul Central are drept să facă excepţie dar nu este cazul. Nu este aşa de straşnic acest Petrenco. El a făcut foarte mult pentru partid, şi are perspectivă să facă şi mai departe”, a spus Voronin.

Potrivit preşedintelui PCRM, Grigore Petrenco în prezent se află într-o situaţie de stres. „Pentru dînsul e groaznic că de la vîrsta de 22 de ani a fost deputat în Parlament de 4 ori la rînd. El nu ştie ce va fi după 30 noiembrie”, a adăugat Vladimir Voronin.

CURENTUL.md aminteşte că în luna iunie Grigore Petrenco, Marc Tkaciuk şi Iurie Muntean au fost excluşi din Comitetul Executiv al Partidului Comuniştilor. Mai mult, liderul PCRM a anunţat că deputatul comunist Grigore Petrenco nu va mai face parte din viitoarea echipă a PCRM, îndemnîndu-l să-şi depună mandatul actual.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților