[ X ]
[ X ]
[ X ]
(„Persoanele din spatele liderului”) Șeful Cabinetului Premierului: “Mai mult de atât nu pot să cer de la șeful meu”
5 Iunie

Andrian Gavriliță până nu demult a deținut funcția de șef al Echipei de atragere a investițiilor de pe lîngă Prim-ministrul R. Moldova,  anul acesta însă a fost numit şef al Cabinetului Prim-ministrului.

Solicitat de reporterul nostru, în cadrul proiectului „Persoanele din spatele liderului, Andrian Gavriliță a recunoscut că funcțiile ocupate anterior deși au avut tangențe, nu se compară cu experiența pe care o obține acum, cînd a devenit  Consilier Principal de Stat, șef al Cabinetului Prim-ministrului Chiril Gaburici.

,,Ei bine, eu am mai fost în funcții comparabile cu cea de consilier, dar acum este ceva cu totul diferit. Actuala poziție presupune o responsabilitate și un volum de lucru mult mai mare. E obositor, e prost plătit, dar atât timp cât putem ajuta la schimbări spre bine – cu siguranță merită. Noi nu reușim să facem sau să promovăm ceva. Noi acordăm tot suportul pentru premier, ca el să reușească lucrurile pe care și le propune. Pe interior – încercăm să simplificăm și să eficientizăm activitatea cabinetului și a Cancelariei de Stat”, a precizat Gavriliță.

Fiind  întrebat  și despre șeful său Chiril Gaburici, acesta a  avut doar cuvinte de laudă.

,,Domnul Gaburici este un manager foarte bun și un om bine intenționat. Mai mult de atât nici nu pot să cer de la șeful meu. Nouă ne rămâne să ne dăm cu opinia, să ajutăm și să îndeplinim”, a menționat el.

De asemenea, ne-a vorbit și despre  planurile pe care și le propun să le realizeze în funcția pe care o deține.

,,Există prea multe de făcut ca să încep cu ceva anume. Premierul și-a anunțat cele 3 priorități majore pentru țară, iar noi îl vom susține întru totul. Pe interior, iarăși, vreau să ajungem la un sistem mai eficient de funcționare a aparatului Guvernului, vreau să atragem specialiști buni, oameni bine intenționați, pentru că nimic nu se face de unul singur, în doi sau în trei”, a adăugat Andrian Gavriliță.

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților