[ X ]
[ X ]
[ X ]
(„Persoanele din spatele liderului”) Asistentul lui Marian Lupu: „Acesta este planul meu profesional”
6 Iulie

Andrian Buligari este în politică din anul 2005, iar în prezent este asistentul deputatului Marian Lupu, preşedinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Fiind solicitat de reporterul nostru în cadrul proiectului „Persoanele din spatele liderului”, aceasta a spus că a făcut şi studiile în domeniul ştiinţelor politice.

„Sînt de ceva timp în politică, mai exact din 2005, când au început primele interacțiuni cu partidul, Partidul Democrat desigur. Am făcut și studiile în domeniul științelor politice și pot spune cu exactitate, politica e domeniul în care activez, în care voi activa și unde simt că e nevoie de mine. Serviciul mi l-am început în domeniul public, partid, președinție, Ministerul Economiei/MIEPO și ultimii 3 ani la Parlament. Pentru mine nu există loc de muncă anterior, e simplu, e politică și Partidul Democrat, domeniul în care cred și instituția care mă reprezintă”, a declarat Buligari.

Acesta susţine că merge la serviciu de fiecară dată cu mare drag. „Merg la serviciu cu drag, cu mare drag, merg simțind că e esențial pentru mine să merg la serviciu. Pot afirma cu siguranță că-mi iubesc serviciul și fac atât ce-mi place dar și ceea ce trebuie să fac. Serviciul e interesant, e plin de diversitate și nu e loc pentru rutină. Serviciul pentru mine e echipa, e mereu perfecționare și dezvoltare personală. În pofida faptului că deseori nu avem zi liberă, chiar dacă o am, prefer să trec pe la locul de muncă, cel puțin pentru a-mi bea cafeaua”, a adăugat asistentul lui Marian Lupu.

Referindu-se la planurile de viitor, Andrian Buligari a spus că rămîne în continuare în politică.

„Îmi doresc creștere în ceea ce fac, pentru a fi și mai util cauzei și ideii comune, binelui comun, intereselor ”cetății”. Nu contează ce funcție voi avea; iubesc oamenii și vreau să muncesc pentru ei, pentru binele nostru comun, pentru bunăstarea Republicii Moldova, iată planul meu profesional”, a conchis aceasta.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților