[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pe cine vor susține liberal-democrații: Maia Sandu sau Andrei Năstase? Răspunsul lui Viorel Cibotaru!
2 Septembrie

După ce ambele partide, PAS și PPDA, și-au desemnat candidații la funcția de președinte, Maia Sandu și Andrei Năstase, liberal-democrații urmează să ia o decizie pe cine din cei doi vor susține la funcția de Președinte al R. Moldova. Reamintim că, cele trei formațiuni au anunțat anterior că vor merge în alegeri cu un candidat unic ce urmează a fi selectat dintre Sandu și Năstase.

Contactat de către reporterul CURENTUL, liderul PLDM, Viorel Cibotaru a declarat că, deși ambii candidați colectează semnături, doar unul din ei va candida la alegerile din 30 octombrie 2016.

„PLDM urmează să determine cine din acești candidați are mai mari șanse să câștige. În baza acestei valori noi vom lua o decizie împreună, asta este poziția la moment. Candidații încă nu sunt înregistrați, abia au fost înregistrate echipele pentru colectarea semnăturilor. Noi susținem în această campanie partenerii noștri și, în momentul în care vom analiza datele unor cercetări sociologice, vom numi candidatul care va fi sprijinit de cele trei partide” – a spus Viorel Cibotaru.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților