[ X ]
PCRM solicită convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului. Află motivul
16 Ianuarie

PCRM solicită convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului Republicii Moldova pe o durată de 2 zile. O cerere în acest sens a fost depusă la Biroul permanent al Legislativului, transmite curentul.md.

Deputaţii comunişti propun desfăşurarea audierilor parlamentare privind situaţia creată în ultima perioadă în presa autohtonă.

În context, parlamentarii solicită prezenţa la sesiunea extraordinară a întregii componenţe a Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Procurorului General şi directorului Serviciului de Informaţii şi Securitate.

De asemenea, acesţia cer ca în plenul Parlamentului să se prezinte şi reprezentanţii misiunilor străine acreditate în ţara noastră, reprezentantul permanent al Consiliului Europei, precum şi reprezentanţii societăţii civile.

Curentul.md aminteşte că, astăzi, preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Marian Pocaznoi  a fost audiat de către Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media a Parlamentului, după ce mai multe posturi de televiziune au fost excluse din lista programelor de bază oferite de mai mulți operatori prin cablu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților