[ X ]
[ X ]
[ X ]
PCRM: Noi vom respecta alegerea fiecărui cetăţean
1 Decembrie

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a lansat astăzi un mesaj către alegătorii din R. Moldova. Comuniștii le mulțumesc pentru că au votat pentru ei și că au ţinut piept presiunilor guvernării, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, comuniștii spun că și în continuare vor rămîne fideli aspiraţiilor cetățenilor.

„În pofida tentativelor puterii, a Comisiei Electorale Centrale de a încălca legislaţia, în pofida încercărilor de a provoca dezordini, alegerile s-au desfăşurat într-o atmosferă paşnică şi relativ calmă. Chiar dacă s-a încercat să se isterizeze cursa electorală, Dumneavostră, responsabil V-aţi onorat datoria civică”, se spune în mesaj.

Tot acolo se mai spune că, PCRM va fi mereu alături de cetăţenii ţării şi va opta pentru o Moldovă integră, prosperă şi independentă.

„Toate opţiunile au dreptul la viaţă şi trebuie respectate, şi noi vom respecta alegerea fiecărui cetăţean. Noi am înţeles doleanţele pronunţate prin votul Dumneavoastră. Într-un final, nu greşesc alegătorii – greşesc politicienii”, se mai spune în mesajul PCRM.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților