[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul unui milionar moldovean, înregistrat de Ministerul Justiţiei
1 Octombrie

Partidul Societăţii Progresiste (PSP), condus de milionarul moldovean Marin Livădaru a fost înregistrat la Ministerul Justiţiei pe 24 septembrie. Despre aceasta a anunţat liderul PSP în cadrul unei conferinţe de presă, transmite CURENTUL.

Totuşi, formaţiunea condusă de Livădaru nu va participa în alegerile din 30 noiembrie 2014.

„Nu avem dreptul moral să venim cu o critică faţă de Ministerul Justiţiei. Ei şi-au îndeplinit obligaţiile. Prin coincidenţă, odată cu noi au depus actele încă 3 partide. Înţelegem volumul de lucru pe care l-a avut Ministerul Justiţiei. Ne simţim ca nişte victime a acestei birocraţiei”, a declarat Marin Livădaru.

Totodată, acesta a declarat că membrii formaţiunii nu se dau bătuţi. „Vom încerca să informăm societatea despre cele 8 reforme pe care le promovăm, în domeniul administraţiei publice şi în domeniul economic”, a adăugat Marin Livădaru.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, preşedintele PSP a spus că formaţiunea sa a implementat un sistem unic în Republica Moldova.

„PSP are un sistem de rotaţie unde preşedintele partidului are un mandat de 4 ani, fără posibilitatea de a fi reales. Eu sînt ales doar pentru un an. Anul viitor demisionez onorific în faţa unui coleg nou”, a mai punctat Livădaru.

CURENTUL.md precizează că, milionarul Marin Livădaru a anunțat formarea Partidului Societății Progresiste, la mijlocul lunii iunie 2014. Actele pentru înregistrarea partidului au fost depuse la Ministerul Justiţiei pe data de 29 august curent.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților