[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Partidul Nostru” a stopat temporar activitatea orășelului corturilor din faţa Parlamentului
30 Iulie

Primăria municipiului Chișinău s-a adresat către liderii orășelului de corturi „Orășelul Moldovei” din fața Parlamentului Republicii Moldova cu rugămintea de a le oferi posibilitatea de a repara și amenaja segmentul de bd. Ștefan cel Mare unde sînt amplasate corturile – anunță serviciul de presă al „Partidului Nostru”.

„În urma analizării acestei solicitări, „Partidul Nostru” a luat decizia de a permite desfășurarea lucrărilor de reparație, stopînd temporar activitatea orășelului corturilor. Amenajarea orașului este un lucru important, independent de luptele politice, iar reparația bulevardului principal al capitalei trebuie să aibă loc”, se spune în comunicatul PN, citat de TRIBUNA.

Formațiunea „aduce mulțumiri enorme și plecăciuni în fața tuturor activiștilor și susținătorilor săi, tuturor cetățenilor care au asigurat activitatea „Orășelului Moldovei”.

„Totuși, dacă puterea speră că concomitent cu acordul protestatarilor de a da curs solicitării administrației orașului înseamnă că protestele vor înceta, le spunem capilor regimului că greșesc amarnic. Solicitările noastre rămîn aceleași: dizolvarea Parlamentului, desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate și eliberarea Moldovei din starea de „stat capturat”, se mai spune în comunicat.

PN afirmă că activiștii și susținătorii săi rămîn și în continuare pe poziția de a continua și spori activitatea protestatară. „Noi continuăm pregătirea pentru o nouă etapă a luptei protestatare împotriva regimului banditesc de guvernare”, se mai spune în comunicatul PN.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților