[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul Libral Democrat și Partidul Democrat au lansat o invitaţie publică Partidului Liberal
29 Iunie

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și Partidul Democrat din Moldova (PDM), partide ce au creat Alianța pentru o Moldovă Europeană,  au lansat o invitație publică pentru Partidul Liberal (PL), prin care propun lansarea negocierilor în vederea creării unei coaliții majoritare și învestirea unui guvern.

După cum comunică TRIBUNA, PLDM și PD au desfășurat astăzi o ședință comună și afirmă rezultatele alegerilor locale generale demonstrează necesitatea creării coaliției la nivel central, dar și a coalițiilor de nivel local.

“Nu avem timp și situația pentru discuții lungi și pentru mofturi. Este necesară învestirea cîtmai grabnică a unui nou guvern și sperăm că vom primi un răspuns cît mai rapid, iar negocierile vor fi demarcate. Este o responsabilitate comună pentru că o țară întreagă așteaptă”, a declarat Marian Lupu, președinte al PD.

Vlad Filat, lider PLDM, a spus că este absolut corect și firesc să se asigure guvernarea Republicii Moldova. “Nu cred că este bine și productive să se condiționeze. Vom discuta și vom ajunge la un compromise care să asigure această guvernare europeană pentru oameni”

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților