[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul „Casa noastră – Moldova” va continua protestele împotriva actualei guvernări
14 August

Președintele Partidului „Casa noastră – Moldova” (Blocul Roșu), Grigore Petrenco  s-a adresat astăzi în cadrul unei conferințe de presă către deputații din Parlamentul R. Moldova și către conducerea Agenției Naționale de Reglementare în Energetică (ANRE), informează CURENTUL.

Grigore Petrenco a declarat că, motivul majorării continue a prețurilor este furtul miliardului.

”Au crescut tarifele la energia electrică, gaze naturale, de mîine vor crește la pîine și tot așa vor continua să crească prețurile și la alte produse de primă necesitate, motivul este furtul miliardului. Toate aceste majorări lovesc în oamenii simpli, în păturile sociale”, a precizat el.

Totodată, Petrenco s-a adresat către ANRE pentru a organiza de urgență o ședință în care să revadă toate tarifele, dar și deputaților din Parlamentul R. Moldova, a cerut să-și întrerupă vacanța și să organizeze o ședință cu un singur subiect pe ordinea de zi – creșterea prețurilor și găsirea soluțiilor în acest sens.

Petrenco a mai spus că, Partidul „Casa noastră – Moldova” (Blocul Roșu) va continua protestele împotriva actualei guvernări. 

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților