[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidele parlamentare şi-au constituit fracţiunile. Iată cine le conduce!
29 Decembrie

Partidele care au acces în Legislativul de legislatura a XX-a şi-au constituit fracţiunile parlamentare. Despre aceasta s-a anunţat, astăzi, în cadrul primei şedinţe a Parlamentului nou ales, transmite CURENTUL.

Fracţiunea Partidului Socialiştilor din Republica Moldova va fi condusă de Zinaida Greceanîi. În funcţia de vicepreşedinte a fost ales Andrei Neguţă, iar secretar va fi Vasile Bolea.

Vlad Filat va conduce fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal Democrat din Moldova. În funcţia de vicepreşedinte a fost ales Valeriu Streleţ, iar în cea de secretar: Angel Agache.

Fracţiunea parlamentară a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova va fi condusă de Violeta Ivanov. În funcţia de vicepreşedinte a fost ales Victor Mîndru, iar în cea de secretar: Elena Bodnarenco.

Marian Lupu a fost ales preşedintele al fracţiunii parlamentare a Partidului Democrat din Moldova. Vicepreşedinte a fost ales Dumitru Diacov, iar secretar – Sergiu Sîrbu.

Fracţiunea parlamentară a Partidului Liberal va fi condusă de Mihai Ghimpu, vicepreşedinte – Valeriu Munteanu şi secretar – Gheorghe Brega.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților