[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pachetul de legi în vederea susţinerii agricultorilor va fi examinat în Parlament săptămîna viitoare
16 Iulie

Pachetul de legi în vederea susţinerii agricultorilor va fi examinat şi dezbătut în Parlament săptămîna viitoare. Anunţul a fost făcut de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul şedinței comisiei speciale pentru elaborarea și aprobarea de către Parlamentul Republicii Moldova a pachetului de modificări legislative în vederea susținerii agricultorilor, transmite CURENTUL.

„Sîntem pregătiţi să punem punct primei etape a activităţii comisie speciale şi să înaintăm pentru săptămîna viitoare examinarea şi dezbaterea pachetului de legi în prima lectură”, a declarat Candu.

Totodată, acesta a spus că activitatea comisiei speciale nu se termină aici.

„Urmează şi etapa a doua. Pînă la 1 octombrie trebuie să venim cu celălalt pachet de legi. Îmbunătăţiri vor fi făcute pe parcursul procesului legislativ”, a adăugat speaker-ul.

Pe de altă parte, reprezentanţii asociaţiilor de fermieri s-au arătaţi mulţumiţi de colaborarea cu Parlamentul, chiar dacă nu au obţinut tot ce şi-au propus.

„Este important ca aceşti eroi – fermierii, să obţină condiţii bune de activitate, iar cu ajutor din partea Parlamentului şi Guvernului să putem să ne dezvoltăm, să avem o perspectivă aici în ţară”, a menţionat Valeriu Cosarciuc, preşedintele Federaţiei Naţionale a Fermierilor din Moldova.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților