[ X ]
[ X ]
[ X ]
Organizația de femei a PLDM a trasat sarcinile pentru 2015
22 Decembrie

Organizaţia de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova a organizat Forumul „Participarea femeilor în viaţa social-politică: realităţi şi perspective”. La eveniment au participat 250 de doamne liberal-democrate din toate organizaţiile teritoriale, transmite CIRENTUL.

În cadrul forumului, preşedintele Organizaţiei de Femei, Liliana Palihovici, a făcut totalurile pentru anul 2014 şi a trasat sarcinile de viitor. Preşedintele a subliniat că PLDM este reprezentat în teritoriu de 56 de femei-primar, 58 de doamne-consilier raional, 33 de consilieri orăşeneşti, 924 de consilieri locali.

„Suntem o echipă puternică care a demonstrat pe parcursul anilor că ne putem organiza bine şi putem realiza sarcinile propuse. Vă îndemn să fiţi în continuare la fel de active, implicate şi responsabile”, a spus Liliana Palihovici.

Prezent la eveniment, reprezentantul Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS), Natalia Corobca-Ianuşevici, a menţionat că pe parcursul anului 2014, KAS şi Organizaţia de Femei a PLDM au avut o colaborare foarte bună. Au fost organizate zeci de seminare şi instruiri pentru femeile liberal-democrate din întreaga ţară.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților