[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oleg Brega are planuri serioase legate de politică: Poate ar trebui reanimat PSL….
8 Iulie
 Activistul Oleg Brega, care a candidat independent la alegerile parlamentare din 30 noiembrie2014, intenţionează să adere la un partid politic din ţară. Acesta a vorbit în exclusivitate pentru CURENTUL despre negocierile pe care le are în acest sens.

„Doctrinar, sunt cel mai potrivit cu verzii moldoveni, adică Partidul Ecologist, afiliat verzilor europeni. Dar, se pare, nu prea ne potrivim cu liderii conservatori ai formațiunii, am avut discuții pre-electorale și nu i-am convins. Testul electoral arată că aș fi liberal, dar liberalismul moldovenesc a fost și mai este compromis cu abnegație de personaje ca Ghimpu, Filat, Urechean”, a declarat Brega.

În acelaşi timp, acesta spune că ar putea fi reanimat un partid care în 2008 a fuzionat cu Partidul Democrat.

„Poate ar trebui reanimat Partidul Social-Liberal sau o mișcare de acțiune civică a candidaților independenți sau neafiliați politic, cum au încercat să facă la ultimele alegeri cei din spatele Listei poporului, dar personajele care s-au adunat acolo erau prea controversate încît proiectul n-a avut șanse și nici nu va mai fi repetat curînd”, a conchis Oleg Brega.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților