[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oleg Balan reacţionează: A avut loc o înțelegere incorectă și distorsionată a momentului
28 Iulie

În societate a apărut și este promovat un mesaj negativ, menit să afecteze, în primul rând, imaginea Ministerului Afacerilor Interne. De această părere este ministrul Afacerilor Interne, Oleg Balan, transmite CURENTUL.

Potrivit demnitarului, informaţiile apărute recent în mass-media nu corespund realității.

„Am susținut și voi susține în continuare reforma Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova. Cu regret, remarc că unele priorități din agenda de reformare nu sunt agreate pe deplin de către unii dintre foștii și actualii angajați ai MAI. În particular, consider că anume prioritatea reformei – modernizarea managementului resurselor umane, care prezumă, în primul rând, promovarea unui ghid al carierei pe principii meritocratice a incitat reacția nejustificată a reprezentanților grupului de inițiativă”, susţine Balan.

Ministrul Oleg Balan reiterează atitudinea sa personală de respect și apreciere a aportului veteranilor în activitatea și realizările întregului sistem al afacerilor interne.

„Totodată, în cazul în care cineva s-a simțit afectat, consider, cu profund regret, că a avut loc o înțelegere incorectă și distorsionată a momentului”, a conchis acesta.

Adrian Platon 

Inapoi la arhiva noutaților