[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oficial NATO: Fortificarea Parteneriatului RM-NATO va schimba în bine viaţa oamenilor
12 Mai
foto: nato.int

Fortificarea parteneriatului dintre R.Moldova și NATO va contribui la dezvoltarea Republicii Moldova. O declaraţie în acest sens a făcut Adjunctul Secretarului General NATO, Alexander Vershbow, în cadrul întrevederii cu premierul Iurie Leancă, transmite CURENTUL.

„Fortificarea acestui parteneriat va contribui la dezvoltarea Republicii Moldova, va schimba în bine viața oamenilor pentru a avea acces la apă curată și sol fără pesticide”, a menţionat Alexander Vershbow.

De asemenea, cei doi oficiali au subliniat importanța menținerii stabilității în regiune prin identificarea unei soluții pașnice pentru criza ucraineană.

„Vizita dumneavoastră la Chișinău este o bună ocazie să vorbim despre stadiul actual al cooperării bilaterale și despre modul în care am putea intensifica relațiile dintre cele două părți”, a menționat șeful Guvernului.

Curentul.md precizează: Alexander Vershbow se va afla în țara noastră pînă la 14 mai, pentru a participa la „Săptămîna NATO în Moldova”, care a ajuns la a treia ediţie şi constituie un eveniment important în activitatea Centrul de Informare şi Documentare privind NATO în Republica Moldova, mai ales că anul acesta se împlinesc 20 de ani de la aderarea țării noastre la Parteneriatul pentru Pace.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților