[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oficial european: Mă simt la Chişinău ca acasă
28 Aprilie

Republica Moldova se mişcă într-o direcţie corectă. Declaraţia a fost făcută de președintele Consiliului Uniunii Europene, Donald Tusk, care întreprinde o vizită în Republica Moldova, transmite CURENTUL.

„Mă simt la Chişinău ca acasă. Vă mişcaţi într-o direcţie corectă. Cred că Moldova va beneficia la maximum de suportul Uniunii Europene. Aspiraţiile Dvs. europene sînt justificate pe deplin. Apreciem la Bruxelles şi în toată Europa efortul Dvs. de a asigura stabilitatea politică în RM. Nu am dubii că Moldova este pe un drum corect. Aveţi mulţi prieteni în Europa”, a declarat Tusk.

 

La rîndul său, prim-ministrul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, a spus că a avut un dialog deschis cu președintele Consiliului Uniunii Europene, Donald Tusk.

 

„Se dă o importanţă foarte mare parteneriatului nostru. Am atras o atenţie deosebită soluţionării conflictului transnistrean şi dezvoltării regionale. Avem sprijinul instituţiilor europene în tot ceea ce facem, şi personal a domnului Tusk. Ne respectăm obligaţiunile asumate, cu mici restanţe pe care încercăm să le corectăm”, a conchis Gaburici.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților