[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă rundă de negocieri PLDM, PD şi PL: „Am pus punctul final pe programul de guvernare”
29 Iulie

Reprezentanţii Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Partidului Democrat (PD) şi Partidului Liberal (PL), au avut astăzi o nouă rundă de negocieri, transmite CURENTUL.

Liderul PLDM, Vlad Filat a spus că a fost pus punctul final pe programul de guvernare.

„Am discutat despre întreaga echipă a Guvernului. În fond îi cunoaşteţi pe toţi. Am pus punctul final pe programul de guvernare”, a declarat Filat evitînd să de-a careva nume.

La rîndul său, preşedintele PD, Marian Lupu a spus că astăzi s-a discutat şi despre cum va fi organizată şedinţa de mîine a Parlamentului, în cadrul căreia noul Guvern urmează să ceară vot de încredere de la deputaţi.

„Ne-am întrunit pentru a pune punctul pe „i” pe ultimele pasaje din programul de guvernare. Urmează deja partea tehnică”, a adăugat Marian Lupu.

Liderul PL, Mihai Ghimpu a menţionat că pînă în prezent au fost prezentaţi aproape toţi candidaţii la funcţiile de ministru, cu excepţia a două ministere, unul dintre care este cel al Justiţiei.

„Am finalizat programul de guvernare. Trebuie redactat şi pregătit pentru a fi prezentat deputaţilor. A rămas să ne anunţe PLDM o candidatură şi PD o candidatură, Ministerul Justiţiei şi încă unul”, a conchis Mihai Ghimpu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților