[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă întrevedere PLDM, PDM şi PCRM: În cîteva zile Parlamentul ar putea să lucreze!
15 Ianuarie

Reprezentanţii Partidului Liberal Democrat din Moldova, Partidului Democrat din Moldova şi Partidului Comuniştilor din Republica Moldova s-au întîlnit din nou, transmite CURENTUL.

După discuţiile purtate, reprezentanţii celor trei fracţiuni parlamentare au declarat la unison să următoarea şedinţă a Parlamentului ar putea avea loc chiar în zilele următoare.

Nu am discutat despre coaliţie. Mizăm pe suportul acestui partid şi a acestor deputaţi pentru a debloca activitatea politică”, a spus vicepreşedintele PLDM, Vadim Pistrinciuc.

Deputatul comunist Artur Reşetnicov a menţionat, la rîndul său, că din cauza luptelor între politicieni nu trebuie să sufere oamenii.

„Activitatea Parlamentului urmează să fie de urgenţă deblocată. Au fost discutate propuneri concrete cum să avansăm. Dacă vor fi respectate înţelegerile de astăzi, în cîteva zile Parlamentul ar putea să lucreze”, a adăugat politicianul.

Şi vicepreşedintele PDM Sergiu Sîrbu a afirmat că discuţiile continuă în aceeaşi manieră cu un scop bine determinat.

„Să convocăm în zilele următoare şedinţa Parlamentului. Poate în următoarele zile vor fi anumite decizii, mai ales la nivel de organe de conducere a fiecărui partid în parte. Discuţiile vor continua şi în această seară. Nu mai putem aştepta, avem nevoie să începem activitatea în Legislativ. Se continuă discuţiile inclusiv cu Partidul Liberal”, a conchis deputatul democrat.

Adrian Platon 

Inapoi la arhiva noutaților