[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Nu vă bateți joc de oameni!”! Socialiștii au protestat la ANRE
16 Septembrie

Deputații, consilierii municipali, membrii și susținătorii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PRSM) au protestat în această după amiază, la sediul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), împotriva majorării tarifelor la energia electrică și energia termică, informează CURENTUL.

Deputatul socialist, Vlad Bătrîncea a declarat că, au venit ca să spună „un nu ferm hoților”.

„Zilnic, viața în RM se scumpește. Am venit să le aducem aminte că activează în RM, o țară pusă în genunchi, o țară unde poporul nu are bani de trai decent. Nu majorării prețurilor! Cunoaștem bine că sunt copii ale căror familii deja trăiesc ca în Europa, dar cetățenii RM au ajuns la sapă de lemn. Nu vă bateți joc de oameni! I-am atenționat că furtul miliardului va sărăci oamenii, iar ei astăzi, vor să recupereze bani din buzunarul oamenilor. Nu vom permite creșterea tarifelor la energia electrică și energia termic. Considerăm tarifele criminale”, a precizat Batrîncea.

Protestatarii scandează: „Jos tarife liberale!”,  „Jos hoții!”,  „Nu vă bateți joc de oameni!”, „Nu, creșterea prețurilor!”

 Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților