[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noul ministru Vladimir Grosu a fost prezentat colectivului Ministerului Justiției
19 Februarie

Noul ministru al Justiției, Vladimir Grosu, a fost prezentat astăzi colectivului Ministerului Justiției de către prim-ministrul Chiril Gaburici. Premierul l-a felicitat pe Vladimir Grosu cu ocazia învestirii și i-a urat succese în activitate. Totodată, Chiril Gaburici a ținut să-i mulțumească fostului ministru Oleg Efrim pentru responsabilitatea, profesionalismul și munca depusă în cadrul Guvernului din 2009 până în prezent, dorindu-i succese în noua sa activitate, transmite CURENTUL.

Prim-ministrul Chiril Gaburici și-a manifestat încrederea că reformele din sectorul judiciar vor continua. ”Vă asigur că veți avea tot sprijinul și susținerea din partea Guvernului pentru a implementa acțiunile începute, pentru a continua reforma justiției, astfel încât să avem un stat de drept, iar cetățenii să aibă încredere în actul justiției”, a spus primul ministru.

Ministrul Vladimir Grosu şi-a exprimat gratitudine pentru încrederea acordată şi a dat asigurări că va depune tot efortul pentru a realiza obiectivele care stau în fața instituției. ”Vă asigur că doleanțele Dumneavoastră vor fi satisfăcute. Echipa ministerului, împreună cu toate instituțiile din domeniu, va continua să muncească pentru a înregistra noi realizări în domeniu, pentru a implementa Strategia de reformare a sectorului justiției. Mulțumesc mult pentru încrederea acordată”, a declarat ministrul Justiției. Totodată, Vladimir Grosu a ținut să mulțumească fostului său coleg Oleg Efrim pentru realizările obținute, dar și pentru buna colaborare pe care au avut-o în acești ani.

La rândul său, Oleg Efrim i-a dorit succese noului ministru al Justiției și a mulțumit colectivului ministerial pentru întreaga activitate, exprimându-şi convingerea că rezultatele pozitive, obţinute până în prezent, vor fi amplificate şi vor fi atinse obiectivele stabilite odată cu adoptarea Strategiei de reformare a sectorului justiției. ”Am avut parte de întreaga susținerea și încrederea necesară, atât în cadrul ministerului, cât și în cadrul Cabinetului de Miniștri. Vreau să mulțumesc fiecărui angajat în parte pentru munca și profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul mandatului meu. Dle ministru, vă asigur, acest colectiv știe ce are de făcut. Aveți agenda stabilită până în 2016. Vă doresc mari succese!”, a încheiat ex-ministrul Justiției.

Vladimir Grosu a fost viceministru al Justiției din 15 iunie 2011, iar până atunci a deținut funcția de Agent Guvernamental.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților