[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi observatori – acreditați pentru alegerile din 30 octombrie 2016
18 Septembrie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a adoptat astăzi mai multe hotărîri privind acreditarea observatorilor internaționali și naționali în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016, informează CURENTUL.

În cadrul ședinței, au fost acreditați 2 experți electorali internaționali din partea Autorității Electorale Permanente din România, în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016.

Au fost acreditați 6 observatori internaționali din partea Ambasadei Ungariei în Republica Moldova în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016, dar și 5 observatori internaționali din partea Ambasadei Regatului Suediei în Republica Moldova în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016.

Totodată, au fost acreditați 667 observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 30 octombrie 2016.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților