[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Noi beneficiari ai campaniei “Eu votez Pro-Europeni” 
24 Noiembrie

Asociația Convergențe Europene și AC Pro-Basarabia și Bucovina au adus campania EU Votez Pro-Europeni! în localităţile Țânțăreni şi Verejeni din r.Telenești, dar și la Chişinău, în data de 22 noiembrie 2014, transmite CURENTUL.

ACE și ACPBB, în parteneriat cu Primăria Țînțăreni, clubul Roma din Verejeni și Universitatea pedagogică de stat ”Ion Creangă”, au organizat 3 concerte cu scopul de a promova Uniunea Europeană și votul pro-european pe 30 noiembrie.

Printre artiștii care au evoluat se numără ansamblul Ștefan Vodă și Maria Stoianov, rapper-ii Kapushon și Vigi, precum șiinterpretele din România Doina Lavric și Lorena Oltean.

Voluntarii au discutat cu cetățenii, le-au distribuit materiale conținând informații despre avantajele integrării europene și le-au înmânat mai multe articole promoționale, printre care pliante, genți, pixuri, carneţele, rucsace, panglicişi umbrele.

Cei mai mulți dintre beneficiarii campaniei s-au arătat interesați de mesajul campaniei și deschiși spre a promova ei înșiși direcția europeană a R.Moldova, prin participarea activă la votul din 30 noiembrie.

Elena Mocreac

t5 t9 t14 t19 v1 v2

Inapoi la arhiva noutaților