[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicolae Timofti către membrii Guvernului Gaburici: Sînt sigur că împreună vom reuşi!
18 Februarie

Timp de două luni comunitatea internaţională a aşteptat ca Republica Moldova să aibă un guvern funcţional care să administreze treburile publice, multe din ele de natură urgentă. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Nicolae Timofti, după ce membrii Cabinetului de miniştri în frunte cu premierul Chiril Gaburici au depus jurămîntul în faţa sa, transmite CURENTUL.

„Parlamentul a dat un semnal puternic că acestei aşteptări i s-a pus punct, iar Republica Moldova intră într-o perioadă de stabilitate politică. Să întreprindeţi acţiuni de redresarea a pieţii valutare. Ministerele de forţă să se concentreze pe problemele de securitate internă şi externă. Parcursul european care include multiple programe de modernizare trebuie continuat cu încredere şi responsabilitate”, a declarat Timofti.

În context, şeful statului a urat succes noului Cabinet de miniştri.

„Vă urez succes în activitatea Dvs. Sînt sigur că aveţi capacităţile necesare, putere şi voinţă ca să continuăm programul nostru de integrare europeană. Sînt sigur că noi împreună vom reuşi.

La rîndul său, Chiril Gaburici a mulţumit încă o dată pentru votul de încredere acordat Guvernului şi echipei pe care o va conduce.

„Simt o onoare, dar şi o responsabilitate mare care a căzut pe umerii noştri. Sîntem siguri că vom îndeplini acest plan de guvernare 2015-2018”, a conchis Chiril Gaburici.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților