[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicolae Timofti : Acum vom face pasul decisiv către Uniunea Europeană
18 Noiembrie

Istoria ne-a oferit încă o șansă, ca noi să ne situăm în rînd cu popoarele civilizate din Europa Occidentală. Declaraţia a fost făcută de Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, în cadrul Forumului „Itinerarul european al Republicii Moldova – destin istoric, destin național”, transmite CURENTUL.

În ziua alegerilor din 30 noiembrie, președintele statului este convins că cetățenii vor vota cu înțelepciune pentru ancorarea Republicii Moldova într-un spațiu al bunăstării, democrației și securității.

„În aceste zile, premergătoare scrutinului parlamentar de la 30 noiembrie, este extrem de important să se manifeste, ca de fiecare dată în momentele decisive, unitatea poporului nostru. Este de datoria noastră să ne ridicăm la înălțimea acestui moment istoric, să ne îndeplinim misiunea istorică, în numele copiilor și nepoților noștri”, a spus  Nicolae Timofti.

La fel, președintele a mai adăugat că, acum se va hotărî destinul R. Moldovei.

„Ezitările și îndoielile au rămas în urmă. Trebuie să știm să strîngem rîndurile, să depășim divergențele și contradicțiile, să avem tăria de a ne exprima voința de propășire. Acum vom face pasul decisiv către Uniunea Europeană, de care ne-am apropiat sensibil în ultimii 5 ani”, a conchis preşedintele Nicolae Timofti.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților