[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicolae Andronic despre Renato Usatîi la conducerea PPR: Posibilităţi există
8 Aprilie
foto: timpul.md

Omul de afaceri Renato Usatîi a devenit ceva timp în urmă membru al Partidului Popular Republican (PPR) şi este foarte activ în cadrul formaţiunii. Despre acest lucru a vorbit pentru tribuna.md, preşedintele partidului Nicolae Andronic.

Potrivit sursei, la 13 aprilie curent, va avea loc congresul ordinar al formațiunii, în care vor fi discutate mai multe subiecte. „Vor fi prezentate rapoarte, vor fi luate mai multe decizii importante, vor fi alese noile organe de conducere”, a menționat președintele PPR.

Întrebat dacă este adevărat că Renato Usatîi se va implica în partidul său, Nicolae Andronic a spus că acesta este deja membru al formațiunii și este activ în acest sens. Cît despre faptul dacă va prelua conducerea PPR, politicianul a spus că: „Vom vedea. Rămîne o enigmă”.

Despre posibila introducere de noi funcții în formațiune precum „copreședinte”, „președinte de onoare” etc., Nicolae Andronic, de asemenea, a spus că „urmează să vedem”. „Posibilități există, iar la Congres va dispărea misterul”, a subliniat el.

Totodată, Nicolae Andronic a spus că în politica moldovenească este dificil să acționezi independent.

„Cît ai încerca, oricum va trebui să aderi la un partid cu un program stabilit, care-și asumă niște responsabilități, care are un electorat”, a mai spus președintele PPR.

Kristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților