[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nata Albot consideră că Igor Dodon comite o crimă împotriva propriilor copii
22 Aprilie
foto: ctj.md

Cunoscuta prezentatoare și realizatoare TV, Nata Albot, stabilită în prezent peste hotarele țării, l-a luat la bani mărunți pe Igor Dodon și consideră că acesta comite o crimă împotriva propriilor copii în campania pentru Recensămînt 2014, transmite Curentul.md, cu referire la blogul vedetei.

„[…] Am decis să scriu nu pentru a-l judeca pe d-ul Dodon pentru crima pe care o face împotriva propriilor săi copii. Pentru că a minți un om în privința identității sale naționale este la fel de grav ca și a face schimbul de copii într-o maternitate […]”, scrie Nata Albot pe blogul ei www.nataalbot.md, în articolul intitulat ”Recensământul și naționalitatea”.

Articolul a fost scris cu ocazia petrecerii Recensămîntului populației și locuințelor din Moldova, startul căruia, neoficial, a început cu cîteva spoturi social-politice, difuzate la comanda lui Igor Dodon, pentru promovarea moldovenismului. Politicianul dorește ca la recensămînt cetățenii să se declare ”moldoveni”.

„Fiecare dintre noi are nevoie de identitate națională. Aceasta nu este doar o simplă inscripție în pașaport sau în formulare de vize. Identitatea este …soarta și puterea coloanei vertebrale a unui om”, mai notează Albot în articolul său, susținînd că pe Igor Dodon îl va judeca istoria pentru campania sa despre moldovenism.

Albot încheie articolul său cu ”Noi nu suntem oi, noi suntem români. Nu suntem nici cei mai curajoși, nici cei mai patrioți, dar avem demnitate, suntem capabili să ne ocrotim rădăcinile. Și punctum”.

Diana Cebotari, stagiară

Inapoi la arhiva noutaților