[ X ]
[ X ]
[ X ]
MTS oferă trei premii. Iată ce trebuie să faci pentru a obţine unul din ele!
2 Octombrie

Ministerul Tineretului şi Sportului oferă 3 premii pentru implicare activă în dezvoltarea structurilor de tineret la nivel local şi contribuţia la implicarea tinerilor în procesul decizional. Astfel, vor fi premiate următoarele categorii: Specialistul de tineret al anului, Cel mai activ Centru de Tineret şi Cel mai activ Consiliu local al tinerilor, transmite CURENTUL.

Specialistul de tineret care pretinde la acest titlu trebuie să dovedească profesionalism şi devotament în activitatea pe care o desfăşoară. La această categorie vor fi oferite 2 premii, unul pentru specialiştii de tineret din administraţia publică de nivelul I şi unul pentru cei care activează în autorităţi publice de nivelul II.

Cel mai activ Centru de Tineret va fi premiat pentru participare activă la  implementarea politicilor de tineret la nivel regional și național şi Consiliul local al anului va fi apreciat pentru participare activă la viaţa publică şi promovarea cetăţeniei active .

Premiile se acordă prin concurs. Dosarele depuse sunt analizate de către Comisia de Examinare. Învingătorilor li se înmânează Diplome şi un premiu bănesc.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților