[ X ]
[ X ]
[ X ]
MTID infirmă: Traficul aerian pe această destinație nu este perturbat!
4 Februarie

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor (MTID) dă asigurări că legătura aeriană între Chişinău şi Bucureşti nu a fost perturbată. Reacţia vine după ce presa de la Chişinău a scris că traficul aerian pe această destinaţie ar fi fost întrerupt, transmite CURENTUL.

„Traficul aerian pe această destinație nu este perturbat, iar pasagerii vor beneficia de o legătură aeriană stabilă și fiabilă”, se menţionează în comunicatul MTID.

Potrivit sursei, din Chișinău spre București vor fi efectuate în continuare 16 zboruri pe săptămână – de la 2 până la 3 curse zilnice. De asemenea, şi pe destinația Chișinău-Kiev va fi asigurată legătura aeriană stabilă cu aeronavă de capacitate mare. Cursele sunt efectuate zilnic de către operatorul aerian din Ucraina în parteneriat cu compania aeriană din Moldova.

„Este de menționat că Moldova a aderat la spațiul aerian comun al UE, în acest mod fiind create condiții pentru operarea de către companii a unui număr nelimitat de zboruri din sau spre Chișinău pe destinațiile europene, în funcție de existența cererii din partea călătorilor”, se mai spune în document.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților