[ X ]
[ X ]
[ X ]
Monica Babuc: Nu voi vorbi în această campanie de proiecte grandioase, ci de lucruri mici
14 Mai

Partidul Democrat (PD) a depus astăzi la Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău documentele privind înregistrarea în cursa electorală a alegerilor din 14 iunie 2015 a candidatului său la funcţia de primar al capitalei, Monica Babuc şi a candidaţilor săi în Consiliul Municipal Chişinău, transmite CURENTUL.

După eveniment, Monica Babuc a declarat că realizează bine că intră într-o campanie în care sînt multe orgolii, iar lupta va fi acerbă.

Totodată, ea a spus că, deoarece lumea e sătulă de scandaluri politice şi de violenţă verbală, nu se va implica în dispute politice şi nu va răspunde provocărilor. „Voi veni cu soluţii. Obiectivul meu cel mai important este: mai puţină politică – mai multe fapte bune pentru Chişinău. Nu voi vorbi în această campanie de proiecte grandioase, ci de lucruri mici, dar realizabile. Am în spate o echipă de profesionişti, împreună cu care am elaborat o platformă electorală care vine cu soluţii pentru problemele capitalei”, a menţionat Monica Babuc.

Ea a spus că respectă toţi contracandidaţii şi consider că orice cetăţean are dreptul de a aspira la o funcţie publică. „Important este să fim corecţi”, a declarat Monica Babuc.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților